top of page

Una nova victória permet al santllo mantenir la ilusio


CHSLL 33 – 30 CARDEDEU

El Santllo aconsegueix dos punts importants en front del Cardedeu que li permet mantenir-se en la lluita del grup capdavanter de la categoria. Una victòria que, tot i que semblava còmoda a priori, no ho va ser vist el desenvolupament i el resultat del partit. També va ser un homenatge a un dels jugadors emblemàtics de l’equip, en Marc Raventós, per qui se li ha acabat la temporada després de la lesió que va tenir al partit contra La Roca i al que li desitgem una ràpida recuperació.

El partit s’ha mantingut equilibrat al llarg de la primera part amb el Santllo sempre per davant, però amb un equip rival que ha cregut en les seves possibilitats fins el final. Un parcial a la finalització de la primera part de 18-15 deixava les espases en alt per l’inici del segon període.

La segona part, amb una actuació molt encertada del nostre porter Andrés García va posar les coses més fàcils als nostres jugadors, que van anant ampliant l’avantatge fins el 28-20 a falta de només 10’ pel final. Un canvi d’estratègia del Cardedeu, amb una defensa individual en tot el camp va fer que els nostres jugadors, fruit de veure’s amb la victòria a la butxaca van començar a precipitar-se i a perdre unes pilotes que van desencadenar un marcador final massa ajustat pels mèrits dels dos equips.

El proper diumenge a les 10,30h l’equip te un complicat desplaçament a Sant Quirze, un altre equip ascendit aquesta mateixa temporada i que te el mateix objectiu que el nostre Club: la consolidació a la categoria. L’empat de la primera volta presagia un duel equilibrat i vibrant fins al final, que esperem es decanti del nostre costat.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page