top of page

Victòria molt treballada


CHSLL 28 – 25 HANDBOL PARETS A

Les sensacions de l’últim partit jugat contra el líder tot i perdre, es van confirmar ahir diumenge en una matinal d’handbol molt satisfactòria pels equip sèniors masculins del nostre Club, l’un marxa líder del seu grup després de 10 jornades amb una sola derrota, i l’altre, el que ens ocupa en aquesta crònica, continua a les places capdavanteres després del gran partit amb victòria que va disputar amb el Parets, equip que anava segon classificat i que a les

darreres set jornades només havia cedit un punt dels disputats i que comptava a les seves files amb reforços ben coneguts pels aficionats provinents de lligues molt superiors a la nostra.

Però la il·lusió, la motivació i les ganes, lligades amb el bon handbol que demostren els nostres jugadors són bàsics per aconseguir resultats com aquet, que permeten anar consolidant l’objectiu d’aquest any i, partit a partit, ens permeten somiar amb fites més ambicioses tot i que aquesta és una temporada molt llarga i en la que pots passar de tot encara.

El partit es va iniciar amb alternances al marcador però sempre amb petites diferències que feien possible qualsevol resultat i que creava màxima expectació entre tots els que es venir a gaudir del partit. El nostre equip va utilitzar una defensa pressionant 5-2 per evitar els llançament, i l’atac, marcat per la bona defensa que l’equip rival va fer sobre els nostres pivots es va centrar molt en la bona tasca dels laterals, que habilitaven els espais necessaris per

arribar en bones condicions a una acció de gol. El resultat, molt igualat a la mitja part amb un 11-12, amb un bon espectacle de bon handbol, feia preveure un final igualat si cap dels dos equips s’ensorrava.

I així va ser la segona part, cap dels dos equips va defallir, però poc a poc el Santllo anava ampliant la diferència gràcies a una gran actuació del nostre porter Tomàs Álvarez que va fer una gran segona part, de l’ajut dels nostres pivots que van trobar la fórmula per ajudar a l’equip i dels laterals que no van desaprofitaven les seves oportunitats.

El matí ens va portar una noticia agradable, el retorn del Jaume Calvo, un dels jugadors destacats i amb experiència del nostre equip que es reincorporava d’una llarga lesió.

La setmana vinent, visitem la pista d’un rival sempre temut: La Roca, que tot i el dolent començament de temporada, ha sigut capaç de recuperar jugadors i de refer-se a les darreres jornades fent uns resultats que fan pensar que els nostres jugadors no ho tindran llenç fàcil en el seu desplaçament. Amb tot i això, confiem plenament en les virtuts d’aquest equip i el la motivació extra que l’Andrei es capaç de ficar cada cap de setmana.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

Galeria d'imatges del partit

Comments


bottom of page