top of page

Sènior A 21-21 H Garbí


EL SANTLLO MANTÉ L’IMBATIBILITAT

El partit de la jornada segons els mitjans especialitzats no va decebre a ningú i va acabar en taules. El dia que el Club d’handbol Sant Llorenç feia la presentació de la temporada, amb els seus 19 equip i més de 230 jugadors, es jugava aquest interesant partit amb un ambient envejable i una grada plena que va animar a l’equip sense defallir fins al final tot i que no va ser suficient per emportar-se els dos punts en front d’un equip molt sòlid darrera que va demostrar la seva experiència a la categoria i que va saber esperar la seva oportunitat per fer un esprint als minuts finals del partit i esgarrapar un punt que podien haver sigut dos ja que, amb taules al marcador el Garbí va disposar de la darrera possessió per sentenciar un match en el que qualsevol del dos equips el podia haver guanyat, tot i que el repartiment de punts és un premi just per lo vist sobre el terreny de joc.

El Santllo sempre va anar per davant del marcador amb diferències de fins a 3 gols (11-9 a la finalització de la primera meitat), tot i que aquesta diferència no va ser suficient per donar-li la victòria ja que una excel·lent actuació dels porters de l’equip visitant juntament amb l’encert cara a porteria, i dues pèrdues seguides per part dels nostres jugadors als minuts finals van fer possible aquest resultat. Van iniciar molt bé els nostres jugadors l’estratègia del partit obrint el joc pels extrems que feia que un encertat Manel Carrión donés avantatge al nostre equip un i un altre cop. El Garbí es va recuperar amb un joc ràpid cercant l’espai i uns laterals que aconseguien mantenir unes diferències raonables al llarg del partit. La segona part es va cercar més les internades dels laterals, estratègia en el que va tenir un paper destacat un dels nostres joves jugadors, el Roger Hernández que va tenir una gran efectivitat davant la porteria, agafant la responsabilitat i el relleu d’un dels jugadors més en forma d’aquest equip en aquest inici de temporada, el Marc Raventós, que va ser substituït per una lesió al turmell a mitjans de la segona part, tot i que en poc temps el tindrem un altre cop ajudant l’equip a consolidar-se a la categoria.

El proper partit, en front d’un històric de l’handbol català: l’OAR de Sabadell, posarà a prova

els nostres jugadors en un partit que segur serà molt complicat i exigent.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page