top of page

Presentació de la nova temporada 2015/16


Estimats pares, mares, jugadors i jugadores del Club Handbol Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat, el pròxim Dissabte 24 d’Octubre, tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin (C/Mataró s/n) la jornada de presentació de tots els equips del Club Handbol Sant Llorenç per la Temporada 2015/16.

La jornada ocuparà tot el Dissabte, des de les 9:00 del matí fins les 22:30 de la nit, amb la participació de gairebé tots els equips del Club. La PRESENTACIÓ començarà a les 18:15 hores, i conclourà amb la fotografia oficial del Club.

IMPORTANT: Demanem a tots els jugadors/es que assisteixin al acte amb antelació i amb la roba esportiva del Club, que ja teniu o bé obtindreu en els propers dies.

Us agraïm anticipadament la vostra col·laboració i rebeu una cordial salutació.

bottom of page