top of page

DOL AL CLUB HANDBOL SANT LLORENÇ


Ahir vam rebre en aquest Club, la tràgica notícia de la defunció de Conchita Galimany Marzán, mare de Gabriel Andreu Galimany, jugador de l'equip Aleví masculí expert del Club Hanbdol Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat.

La Conchita Galimany Marzán ha estat acompanyant al seu fill en la seva etapa d'esportista de la base de l'escola d'Handbol Andrey Xepkin des del primer fins l'últim dia, volem agrair a la família Andreu Galimany per col·laborar en la pràctica del nostre esport i introduir al Gabi d’aquesta manera al nostre Club, i ens ha deixat després de lluitar, durant molt temps, contra una llarga malaltia.

Des d’aquestes línies els membres de la Junta Directiva i treballadors del Club Handbol Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat, aprofitem per expressar-li el nostre més sentit condol per la pèrdua al Jordi i Gabriel Andreu Galimany.

Jaume Vidal Riera

CLUB HANDBOL SANT LLORENÇ - SANT FELIU DE LLOBREGAT

bottom of page