top of page

El Club d’Handbol Sant Llorenç renova a l’Andrey Xepkin com a entrenador del seu primer equip.


Després dels bons resultats obtinguts durant aquesta temporada que acaba de finalitzar amb l’ascens a Primera Catalana de l’equip Sènior A, el Club d’Handbol Sant Llorenç ha renovat per una temporada més a l’Andrey Xepkin com a entrenador al capdavant de l’equip.

L’Andrey Xepkin, a més de tenir un currículum esportiu immillorable com a jugador de primer nivell en equips com el F.C. Barcelona, THW Kiel, Selecció Espanyola i Selecció nacional de l’antiga Unió Soviètica, ha portat també equips de les categories inferiors del F.C. Barcelona així com el Sènior A del CH Sant Llorenç d’aquesta temporada.

El president del CHSLL, Gabriel Hernández, valora aquesta renovació com una molt bona noticia i reforç pel Club, ja que ajudarà a consolidar el projecte de retornar a la nostra Ciutat l’handbol d’alt nivell al mateix temps que servirà per encoratjar i animar a tots els jugadors que empenyen amb força des de les categories inferiors del Club, i que esperem serveixi també per promocionar i donar més visibilitat d’aquest esport a Sant Feliu.

L’objectiu principal de l’equip és el de adaptar-se i consolidar-se en aquesta nova categoria de 1ª Catalana, que es una de les més competitives, sense deixar passar les oportunitats que puguin sorgir al llarg de l’any. Per assolir aquests nous reptes, l’equip compta amb un bloc de jugadors molt compacte, en el que només serà necessari petits retocs i algunes noves incorporacions per reforçar posicions. La resta: el treball, l’esforç i la il·lusió ja la tenen sobradament...

bottom of page