top of page

Nit històrica per a l’handbol santfeliuenc. El Sant Llorenç puja a Primera Catalana!


La nit més bonica per a la història de l’Handbol Sant Llorenç. El “Santllo” no podia fallar i no ho ha fet malgrat que els nervis, l’emoció i l’angoixa s’han mantingut fins al final ja que el Sant Quirze B ha oposat una resistència ferotge. La victòria per a 20 a 17 serveix per capgirar el 25 a 23 de l’anada i dóna al Sant Llorenç el bitllet per a Primera Catalana.

Al descans, els santfeliuencs dominaven 10 a 7 i havien capgirat els dos gols de desavantatge. Però l’inici dels vallesans al segon temps ha estat molt bo i durant més de 15 minuts han tingut l’eliminatòria al seu favor amb rendes molt exigües. Als darrers minuts el Sant Llorenç s’ha ficat al partit i esperonat per una afició magnífica ha anat posant les coses al seu lloc en una seqüència no exempta de dramatisme (17-14, 18-15 i 19-16). Els de Sant Feliu han jugat cinquanta segons (57:50 a 58:40) amb quatre jugadors però un penal a manca de 25 segons ha resolt. Un penal amb suspens inclòs ja que el gol del 20 a 17 ha arribat en aprofitar el rebuig del pal en el llançament inicial. El gol ha ensorrat un pavelló Andrey Xepkin que feia goig amb prop de mig miler d’espectadors entregats a la causa roja i negra. Al final, invasió de pista i bogeria col·lectiva. La Primera Catalana ja és a la butxaca.

L’ascens a Primera Catalana torna l’handbol de Sant Feliu a una categoria de prestigi després de dècades d’absència i d’una penosa travessia pel desert. Un primer pas important el d’un Sant Llorenç que, de mica en mica, recupera posicions per a un esport que va ser molt gran i que torna a adquirir protagonisme.

Enhorabona Sant Llorenç!

La història de l’handbol de Sant Feliu comença a recuperar el temps perdut.

bottom of page