St Vicenç 32-38 Cadet A


Els primers 5 minuts de la primera part han estat d’igualtat, amb gols a ambdues porteries. A partir d’aquest moment els de Sant Llorenç han dominat el partit amb cert comoditat però sense aconseguir posar massa diferència en el marcador. El parcial de la part lleugerament favorable als de Sant Feliu: 17-20.

La segona part ha seguit la tònica de la primera. El Sant Llorenç ha mantingut la diferència de gols i, després d’un inici de relativa igualtat, ha aconseguit incrementar l’avantatge fins als 6 gols que ha reflectit el marcador al final del partit. El parcial de la segona part semblant al de la primera: 15-18.

#actualitat #temporada201415 #cadeta

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat