top of page

BCN Sants 30-27 CH Sant Llorenç


PARTIT INTRANSCENDENT

El Santllo es va presentar a jugar el partit amb moltes precaucions i més preocupat per l’inici de les fases que per un partit en el que, si els seus rivals feien be el seu treball amb uns partits sobre el paper fàcils, una victòria o una derrota no ens suposava cap canvi a la classificació final. Amb tot i això, l’equip era coneixedor de la responsabilitat que tenia al ser el jutge d’uns equips que es jugaven el treball de tota la temporada en aquesta darrera jornada, només una victòria del Sants li suposava una classificació segura per les fases, mentre que una derrota, donava al Bordils la possibilitat d’aquesta classificació segons la combinació dels diferents resultats.

Aquesta situació va fer que el nostre equip sortís amb menys intensitat de la que ho sol fer habitualment, amb tot i això la diferència va ser mínima a la finalització de la primera part (14-12), amb una defensa molt agressiva, els nostres jugadors no trobaven la fórmula per finalitzar jugades amb superioritat, mentre que l’equip rival marcava amb facilitat amb una . A la represa no van canviar les coses, el nostre tècnic va apostar per donar descans als jugadors més sobrecarregats de la temporada, amb tot i això, i tot i que l’equip rival va aconseguir una diferència de fins a vuit gols en base a un joc molt ràpid al contraatac i unes pèrdues de pilota que no acostumen a fer els nostres jugadors, el Santllo va aconseguir retallar fins al resultat final gràcies a un parcial de 1-6 als minuts finals del partit.

Ara ve l’hora de la veritat, la primera final la tenim dissabte 2 de Maig a les 19,15h al Pavelló Andrei Xepkin amb l’anada en front el Cambrils, un equip poderós que ha estat a un pas de guanyar la fase regular de l’altre grup i amb això aconseguir l’ascens directe.

Per això necessitem tota la teva col·laboració, el teu recolzament que ens enlairi a jugar un molt bon partit aquest dissabte i aconseguir una renda suficient com per passar al següent encreuament ja decisiu per l’ascens.

Comptem amb tots vosaltres.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page