top of page

L'Handbol femení de Sant Feliu


Aquest cap de setmana passat, 18 i 19 d’abril, dos jugadores de Sant Feliu de Llobregat formades al CLUB HANDBOL SANT LLORENÇ han jugat el Campionat de Catalunya Cadet i Infantil Femení a La Roca del Vallès.

La Marta Magrazo (infantil) va perdre la final contra el conjunt del KH-7 BM Granollers que es va proclamar campió de la categoria.

En canvi la Mireia Sancho (cadet) va tenir una millor sort, va guanyar la final contra el conjunt local del Felmar BM La Roca amb certa comoditat, per un resultat de 27 a 45, i es va acabar proclamant campiona de Catalunya.

Des del Club Handbol Sant Llorenç volem felicitar a totes dues jugadores, per tal de donar a conèixer i potenciar aquest esport dins de la nostra ciutat. Al Club seguirem treballant perque els nostres equips femenins arribin també en aquestes fites i ho volem aconseguir amb TU!!!

Enhorabona campiones!!!

bottom of page