top of page

CH SANT LLORENÇ 28-25 GEiEG


CARA I CREU EN UN PARTIT FLUIX

El millor del partit van ser els dos punts aconseguits que fan, amb la combinació de resultats d’aquesta jornada, que el nostre equip guanyi una posició i es col·loqui en una envejable segon lloc darrera d’un equip intractable que aquesta setmana ja ha aconseguit l’ascens directe, com és el Cardedeu.

La cara del partit. Va començar molt bé pels nostres jugadors, mentalitzats de que no seria un partit fàcil tot i les diferències en la classificació, dos parcials de 5-0 i 4-0 mediat la primera part feia preveure una abultada victòria dels nostre equip; funcionava el contraatac, marcaven els extrems en les poques pilotes que els hi arribaven i els pivots aconseguien guanyar la posició als seus defensor i marcar amb facilitat o forçar els 7 metros. Aquesta dinàmica va arribar fins la primera part amb un parcial de 17-9.

La creu del partit. El que imaginàvem com un resultat escandalós va acabar sent un patiment en els últims minuts del partit. L’equip rival retallava a poc a poc l’avantatge de la primera part amenaçant el resultat final. La relaxació amb la que els nostres jugadors van sortir en aquesta segona part i la manca d’encert davant porteria va rendibilitzar al màxim la renda de la primera part del partit. En tot moment es va veure que els nostres jugadors podien posar una marxa més però l’equip no va sentir-se amenaçat i no va voler/saber canviar la dinàmica d’aquest segons 30’, perdent l’oportunitat de mostrar als rivals dels enfrontaments que resten d’aquí a final de temporada el potencial d’aquest equip, conformant-se amb una victòria que els donés els dos punts en joc.

L’equip encara no està classificat per les fases d’ascens, i amb el parèntesi de Setmana Santa pel mig, tindran que lluitar de valent per aconseguir l’objectiu; tres partits molt difícils amb equips que, o bé es juguen la classificació d’ascens o bé la de descens posaran a prova els nostres jugadors que sembla que arriben en un bon moment de forma. El cap de setmana del 11-12 d’Abril, la primera prova al camp de La Llagosta. Estem convençuts de que l’Andrey serà capaç de transmetre la dificultat i la importància de aconseguir l’abans possible els punts necessaris per la classificació per les fases, i de que els nostres jugadors tenen qualitat suficient per demostrar del que són capaços. 1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page