top of page

H Montgrí 27-38 Sènior A


Un altre desplaçament a terres gironines del Santllo que ha significat a més dels dos punts en joc, consolidar la tercera plaça a la classificació i posar-se a només un punt del segon classificat, l’Escola Pia Granollers. No anava confiat el nostre equip tot i les diferències a la classificació del dos equips, ja que no sabíem amb quin equip ens trobarien: al que ha guanyat als primers classificats o el que va perdre amb els del final de la taula, per aquest motiu el Santllo va fer un partit molt seriós, intens en defensa i encertat amb l’atac. Un jugador va sobresortir per damunt, el nostre lateral Marc Raventós, que amb 12 dianes i una efectivitat de gaire bé el 100% va liderar l’equip cap a la victòria final.

El partit es va desenvolupar amb un primer quart igualat i amb molt poca efectivitat per part dels dos equips; a partir d’aquí l’Andrey va començar a fer treballar la banqueta, amb canvis atac-defensa que juntament amb un molt bon treball defensiu va aconseguir arribar a la fi de la primera part amb una còmoda avantatge al marcador 11-16. La segona part, amb major encert de cara a porteria i mantenint el nivell defensiu de la primera part, el Santllo va continuar distanciant-se al marcador fins els 27-38 que va registrar el marcador al final. Destacar l’actitud de l’equip sense afluixar en cap moment tot i que ja a la primera part es va veure la diferència entre els equips. Aquest bloc, jove i ambiciós, ens pot donar moltes alegries en un futur si es manté aquesta barreja de il·lusió, bon rotllo i mentalitat guanyador que tenen actualment, gràcies també a la serietat que posa en els entrenaments i partits el seu tècnic, l’Andrey Xepkin.

Dissabte vinent a les 19,15h al nostre pavelló toca un altre equip gironí, el GEiEG, que tot i que tanca la classificació, no pot ser motiu de relaxació donat la d’ensurts que estan donant aquests equips als equips capdavanters i que els hi han fet perdre molts punts que a priori semblaven fàcils.

bottom of page