top of page

CH SANT LLORENÇ 32-25 AE FORNELLS


Aquest dissabte, amb el Pavelló Andrey Xepkin ple d’aficionats del Santllo, vam poder veure un dels millors partits que ens ha ofert l’equip aquesta temporada, la victòria va ser el colofó d’aquest magnífic match que va acabar amb una victòria local molt treballada i amb un doble resultat important: primer, col·locar-lo a una desitjada tercera posició que el manté en els llocs de promoció a falta de només cinc partits per finalitzar la fase regular de la competició, i segon, la de igualar-lo amb punts precisament amb l’equip rival i mantenir el gol average al nostre favor gràcies a l’empat que vam aconseguir al partit d’anada.

El partit es va caracteritzar per un dibuix tècnic que aconseguia aturar els dos jugadors clau de l’equip rival, el central i el lateral esquerre, jugadors amb molta experiència que no van poder fer rutllar l’equip gràcies a una defensa molt pressionant que no els deixava jugar amb facilitat la pilota i que aconseguien contraatacs (vuit en tot el partit) gràcies una defensa 5-1 i a la rapidesa dels nostres jugadors en els passes llargs. A dalt, l’encert dels nostres pivots i unes bones circulacions, feien que semblés fàcil els gols del nostres laterals i que arribessin pilotes als extrems als que no els hi va tremolar el pols en els llançaments. Amb aquest dibuix vam arribar a la finalització de la primera part amb un resultat de 17-10 que donava moltes esperances per aconseguir una victòria molt important a la finalització.

A la represa el partit s’ha mantingut en la mateixa línia, amb menys intensitat donat l’esforç de la primera part, el Santllo va arribar a aconseguir una avantatge de fins a deu gols que es van reduir a set a la finalització gràcies a un esprint final del Fornells i d’una relaxació del nostre equip donat el resultat i la dinàmica que agafava ja el partit a la seva finalització.

El proper partit contra el Montgrí no deixa de ser una incògnita donat els resultats que ha tingut aquest equip, sent capaç de guanyar als millors i de perdre amb equips de la part baixa de la classificació. El Santllo te que anar amb la seguretat que li dona la diferència de punts en la classificació però amb la serietat d’un equip que sap de la importància que tenen aquest dos punts en joc i tots els restants d’ara fins a la finalització de la fase regular, donat que sis equips s’estan jugant tres places de la promoció d’ascens, amb una diferència de només tres punts de quinze en joc. Qualsevol partit desafortunat pot ser determinant per la classificació d’aquesta fase regular i/o els posteriors enfrontaments creuats amb els equips de l’altre grup.

bottom of page