top of page

Bon partit amb ensopegada de la màxima rivalitat


CHSJD "b" 32 – 25 CHSL

Tot i la motivació extra de jugar un partit de gran rivalitat comarcal i de la gran presència d’aficionats que es van desplaçar per veure guanyar al seu equip, això no va ser suficient per guanyar el partit que els va enfrontar amb un equip molt efectiu i ràpid, que va saber anar des de el primer minut per davant del marcador, administrant i ampliant l’avantatge gràcies una defensa molt tancada que va ser capaç de neutralitzar l’atac dels nostres jugadors, fent molt lent el joc de circulació i fent perdre eficàcia en l’arribada a porteria; per contra, la rapidesa en la circulació de la pilota i l’efectivitat dels extrems del Sant Joan feia que els gols pugessin com una llosa al simultani.

L’equip no va saber resoldre aquesta situació, i tot i que al final de la primera part el resultat quedava obert gràcies a un ajustat 15-13, a la represa la situació no va canviar i el nostre joc tampoc, arribant a la finalització del partit amb la sensació de que en cap moment vam creure en les nostres possibilitats de guanyar el partit i un resultat força desmotivant amb una derrota excessiva de vuit gols.

Per una altre banda, i tot i que el joc del nostre equip en aquesta ocasió no va ser el millor, poso amb dubte que un doble arbitratge, tot i que estic segur que va ser imparcial, millori la qualitat del partit si, com en aquesta ocasió, els àrbitres no estan compenetrats entre ells i les decisions no són col·legiades.

Per un altre banda, no podem perdre la credibilitat en el nostre equip que a l’inici de la temporada ningú donava més expectatives que les de lluitar per mantenir-se en la categoria i avui ens estem preocupant per que ja no liderem la classificació i tenim dificultats per entrar en la fase d’ascens de la categoria. Una mala ratxa no pot enterbolir l gran temporada que està fent aquest equip dirigit per l’exigent l’Andrey Xepkin.

La setmana vinent, un partit important amb un dels que també opten a l’ascens. Dissabte 14 a les 20h rebem al nostre Pavelló al Fornells, un equip gironí jove i amb els que vam aconseguir un empat in extremis al partit d’anada.

bottom of page