top of page

Maristes Rubí 24-23 Infantil A


Aquest partit que iniciava l'apassionant Segona Fase de Primera Catalana obligava a l'Infantil "A" del Club a desplaçar-se fins la localitat de Rubí, per a enfrontar-se al bon equip del Maristes de Rubí.

Desgraciadament la jornada va començar amb nota negativa al lesionar-se el pivot Gerard Bellès a l'escalfament (a qui desitgem una ràpida i bona recuperació). A l'inici del partit el conjunt local va portar la iniciativa en el marcador basant-se en diferents accions tàctiques que beneficiaven a dos dels seus millors jugadors per a tenir una alta efectivitat en atac. Per contra, el Sant Llorenç tenia dificultats per a encadenar continuïtats en atac sense caure en cop franc davant d'una dura i intensa defensa local. L'equip local va aconseguir una màxima diferència de 3 gols (7 - 4), però quan els nostres nois van poder controlar defensivament les accions rivals, es van recuperar gran quantitat de pilotes que permetien ràpides transicions defensa - atac que castigaven al conjunt local. A més, quan la bona defensa santfeliuenca es veia superada, sempre estava darrere en Marc que, amb una brillant actuació, mantenia la porteria ben protegida. D'aquesta manera el Sant Llorenç no només va igualar el matx sinó que també va aconseguir una diferència a favor de 2 gols al descans (12 - 14).

A la represa, un canvi tàctic del conjunt local i una defensa poc intensa van permetre a l'equip local anotar fàcilment i tornar a entrar en el partit. En atac tornava a haver problemes per a atacar una defensa que cada vegada es mostrava més dura. D'aquesta forma l'equip local va tornar a agafar la iniciativa en el marcador fins a un màxim de 22 - 18 a falta de 5 minuts, que va obligar a demanar un temps mort al nostre conjunt. A partir d'aquell instant la defensa va tornar a recuperar bones sensacions i això es reflectia en què el nostre equip s'apropava perillosament al marcador. A falta de 2 minuts el tècnic local va demanar un temps mort amb un 23 - 21 al marcador, però malgrat això els nostres nois no van deixar de lluitar i van aconseguir el 23 - 22; un gol més per cada conjunt en els seus respectius atacs, col·locava el 24 - 23 a falta d'1 minut. El Rubí va jugar un atac llarg i va acabar perdent la pilota, la qual cosa posava al nostre conjunt en disposició d'empatar l'encontre. Desgraciadament només restaven 8 segons i no es va poder generar una ocasió de gol, i l'àrbitre va xiular el final amb el 24 - 23 a l'electrònic.

És una derrota que fa mal per la igualtat del partit i per la il·lusió que sempre genera un debut en una nova fase, però ha de servir per aprendre dels errors i, sobretot, per veure la duresa d'aquesta nova fase on els partits s'acaben resolent per petits detalls.

bottom of page