Juvenil 24-19 CHR Cornellà


El partit contra el Club Handbol Ràpid Cornellà no ha estat un partit atractiu, amb un ritme lent imposat pel visitant, ja que no disposava de canvis i preferia evitar un joc més ràpid que li generés un desgast major. Els nostres nois no han pogut generar un joc tant ràpid com convenia i sumat amb el poc encert en els llançaments, han arribat al descans amb un perillós 12-10.

La segona part no ha estat millor, ja que el CHRC ha passat al davant en el marcador a falta de 10 minuts pel final. Un oportú temps mort ha revertit la situació i el lògic cansament del visitant ha fet la resta i ha permès guanyar el partit al nostre juvenil per un 24-19.

#juvenil #temporada201415 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat