top of page

CHJ Mataró 26-39 CHSL


EL SANTLLO TORNA A GUANYAR

Després de quatre jornades sense conèixer la victòria el nostre Club s'ha retrobat amb la victòria en un partit vibrant jugat contra un dels equips històrics del Grup.

Aquesta vegada sí s’han complit les expectatives i l’equip ha donat tot el que s’esperava d’ell, la re-incorporació de jugadors fins ara lesionats i un plantejament inicial del tècnic arriscat va fer que l’equip trobés la porteria rival amb facilitat. El joc, ràpid i ben canalitzat pels centrals que l’obrien als laterals i extrems per guanyar superioritat, el finalitzaven de forma impecable els nostres jugadors i feia que l’equip rival tingués l’obligació de tenir la mateixa efectivitat de cara a porteria si no volia quedar despenjat ràpidament del partit, però per això estan els porters, i el nostre va fer una demostració d’això amb una actuació molt destacada que va ajudar a que el Santllo, poc a poc s’allunyés al marcador i arribés a la finalització de la primera part amb una diferència considerable de sis gols (14-20).

La segona part va ser més del mateix, amb una demostració de força i encert del nostre pivot Manel Pinto que va ser el màxim golejador juntament amb el jove central Roger Hernández que amb vuit gols cada un van ser determinants en la victòria. Va ser també una tarda de sorpreses agradables, primer pel retorn de l’Albert Lanuza, que després d’un llarg període de baixa va retornar a la competició col·laborant al resultat amb cinc importants gols, i segon pel descobriment d’un experimentat jugador com és Jaume Calvo, que va sortir de la seva habitual posició de central i va fer un espectacular treball des de l’extrem, donant una versatilitat a l’atac de l’equip que segur serà molt important en aquest tram final de la competició regular.

En definitiva, un partit molt ben plantejat i jugat pel nostre equip i el seu tècnic, i que necessitava l’equip per retrobar-se amb el bon joc i els bons resultats que ha tingut a la primera volta i agafar la seguretat necessària pel tram final.

Aquesta setmana el partit es jugarà amb un dia i un horari poc habitual, dimecres a les 21,30h i ens visitarà el Rubí, un equip del que no ens tenim que refiar tot i la seva posició a la tabla, però que ha de servir per reafirmar les aspiracions de l’equip en aquesta categoria.

bottom of page