top of page

H Garbí 27-27 Cadet A


Partit que a priori es presentava molt complicat contra el líder de la categoria. Malgrat això i les baixes per lesió i malaltia els nostres jugadors han fet un gran partit.

L’inici de la primera part ha estat marcat per les defenses, fins al punt que al minut 9 el marcador encara estava encallat en un 1-2 a favor dels de Sant Llorenç. A partir d’aquest moment els dos equips han millorat ofensivament i ha començat un intercanvi de gols. Els de Sant Llorenç han anat sempre per davant en el marcador però mai de més de 3 gols. Al darrer minut de la primera part el Garbí ha aconseguit capgirar el marcador i posar-se un gol per davant. A la següent jugada i quasi bé al mateix temps que l’àrbitre marcava el final de la part el Sant Llorenç ha aconseguit empatar amb un llançament des de l’extrem. Parcial de la primera part: 12-12.

A la segona part s’ha mantingut la tònica de la primera, molt bon joc dels de Sant Llorenç que han anat tota la part per davant en el marcador però sense aconseguir marcar avantatges de més de 4 gols. La feina defensiva i el treball a la porteria han estat claus per mantenir-se en el partit malgrat la superioritat física dels de Palafrugell. Al darrer minut del partit, igual que a la primera part, el Garbí ha aconseguit empatar el partit. Però la consistència dels nostres ha aconseguit aguantar l’empat. En el darrer atac hem tingut ocasió de guanyar el partit amb un llançament de falta ja fora de temps però no ha estat possible marcar. Parcial de la segona part: 15-15.

Gran partit dels nostres que han demostrat davant l’equip més fort de la categoria que són capaços de plantar cara a qualsevol. Injecció de moral per la segona volta del campionat que comença en dues jornades.

bottom of page