H Bordils 31-21 Sènior A


Nova derrota del Primer Equip del Club en la complicada visita a terres gironines, que genera una gran igualtat en la lluita per a la segona plaça de la classificació.

Davant, el nostre Sènior es trobava un equip de gran presència física que es basava en una tancada i dura defensa 6:0. Els primers compassos del partit eren igualats, però mica en mica l'equip local anava obrint forat en el marcador basant-se en una duríssima defensa. Una actuació arbitral que permetia l'excessiva duresa en l'àrea local i castigava de manera molt rigorosa als santfeliuencs, permetia a l'equip local desenvolupar el seu joc i trencar el partit abans del descans 17 - 9.

A la segona part, el Sant Llorenç va intentar jugar i lluitar davant de totes les adversitats que impedien retallar la distància en el marcador. Malgrat això, l'equip va plantar cara i va jugar una segona part "de tu a tu", on el rival pràcticament no va poder ampliar la diferència en el marcador.

La propera setmana el Sènior "A" visita la pista de l'Escola Pía de Granollers (dissabte a les 17h), rival directe en aquesta lluita per les posicions capdavanteres de la classificació.

#primerequip #actualitat #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat