top of page

Sènior A 21-24 HJLaLlagosta


L’últim partit de l’any no va ser propici pels interessos del Santllo; no van estar encertats els jugadors, que no van deixar un bon regust als aficionats que van anar a l’Andrey Xepkin a presenciar el partit. El joc desplegat va quedar reflectit al marcador com un dels més curts de la temporada amb tant sols 21 gols marcats. La Llagosta, lluny de ser un equip molt superior al Santllo, va fer el seu joc i va saber mantenir-se sempre per davant del marcador gràcies a un equip molt homogeni, encertat en atac i amb un porter molt sòlid sota els pals que va ser un autèntic mal sol pels atacants del nostre equip. Finalment, la diferència fa justícia al joc desplegat pel dos equips, tot i que en els últims tres minuts el partit podia haver-se decantat per qualsevol dels dos equips, ja que tots dos van tenir oportunitats per emportar-se la victòria donat que les diferencies al marcador al llarg de tot el partit han estat minses.

El proper partit ja després de les Festes serà a terres gironines contra un vell conegut nostre, el Banyoles, que actualment està classificat a mitja taula però que no per això serà un rival fàcil. El nostre equip te que creure en les seves possibilitats i ser conscient que la classificació actual no és fruit de la casualitat, sinó de la conjunció d’un grup amb molta qualitat, ben cohesionat i liderat per l’Andrey Xepkin que està treien el millor de cada jugador en una categoria molt complicada i equilibrada, en la que una errada suposa ràpidament despenjar-te de la lluita dels teus objectius.

bottom of page