Sènior A 21-24 HJLaLlagosta


L’últim partit de l’any no va ser propici pels interessos del Santllo; no van estar encertats els jugadors, que no van deixar un bon regust als aficionats que van anar a l’Andrey Xepkin a presenciar el partit. El joc desplegat va quedar reflectit al marcador com un dels més curts de la temporada amb tant sols 21 gols marcats. La Llagosta, lluny de ser un equip molt superior al Santllo, va fer el seu joc i va saber mantenir-se sempre per davant del marcador gràcies a un equip molt homogeni, encertat en atac i amb un porter molt sòlid sota els pals que va ser un autèntic mal sol pels atacants del nostre equip. Finalment, la diferència fa justícia al joc desplegat pel dos equips, tot i que en els últims tres minuts el partit podia haver-se decantat per qualsevol dels dos equips, ja que tots dos van tenir oportunitats per emportar-se la victòria donat que les diferencies al marcador al llarg de tot el partit han estat minses.

El proper partit ja després de les Festes serà a terres gironines contra un vell conegut nostre, el Banyoles, que actualment està classificat a mitja taula però que no per això serà un rival fàcil. El nostre equip te que creure en les seves possibilitats i ser conscient que la classificació actual no és fruit de la casualitat, sinó de la conjunció d’un grup amb molta qualitat, ben cohesionat i liderat per l’Andrey Xepkin que està treien el millor de cada jugador en una categoria molt complicada i equilibrada, en la que una errada suposa ràpidament despenjar-te de la lluita dels teus objectius.

#actualitat #primerequip #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat