top of page

Sènior A 34-19 HMontgrí


El botxí del fins a les hores líder de la classificació ens visitava, el partit que dissabte semblava fàcil i que no faria canviar res a la classificació, s’havia convertit en un partit sorpresa amb el lideratge en joc. I com si es juguessin el campionat, l’equip ha sortit al camp a matar el partit des de bon començament. Amb una defensa molt intensa, el Santllo a anat sempre per davant del marcador fins al 14-9 de la fi de la primera part. A la segona, el gran esforç que va fer el contrari dissabte per guanyar davant del líder els hi ha passat factura i els nostres jugadors, més sencers, han tingut moltes facilitats per perforar la porteria contraria. Els lateral, molt encertats el dia d’avui, i la defensa que en cap moment han baixat en intensitat, han fet que el partit no es compliqués.

bottom of page