top of page

GEIEB B 21-29 Sènior A


Cap de setmana esportivament intens el que ha tingut el Santllo amb doble ració d’equips gironins. Dissabte, visita a Girona a casa d’un dels Clubs històrics de l’handbol català, el GEiEG, un partit que a priori semblava fàcil per les classificacions encara que les baixes de l’equip el feien més complicat del previst. Amb tot i això el nostre equip no es va confiar i va sortir a resoldre el partit des de bon començament, sempre per davant de marcador es va arribar a la mitja part amb un 8-15 al marcador que va permetre dosificar l’esforç al llarg de tota la segona part tenint en compte que a l’endemà els hi esperava un altre partit enganyosament fàcil. Finalment el partit va finalitzar amb una victòria merescuda amb un joc en el que els pivots van tenir un especial protagonisme amb una actuació destacada, finalment una grata sorpresa per arrodonir el dia donat els resultats dels altres partits que es van jugar, que feien que el partit de diumenge contra el Montgrí fos molt més important del previst, donat que en cas de guanyar-lo, l’equip podia tornar-se a posar al capdavant de la classificació.

bottom of page