Màster 34-22 OAR Gràcia


Molt bon inici de partit on em sortit molt conectats, amb una defensa molt intensa, atac acertat i sortint molt be al contratac on em assolit un parcial de 10 - 0. En aquest moment el OAR ha provocat una tangana entre ells i l'arbit que tot i que em aconseguit no ens afectes en mentalitat si que em afluixat el ritme mantenint la distancia al marcador sense perdrela fins al 18 - 7 al descans.

Segona part amb nova tangana entre l'OAR i l'arbit mantenint diferencies i jugant amb tranquilitat acabant amb el 34 - 22 final. Gran final de partit amb una rotllana al centre del camp amb els components dels dos equips i un unic crit... 1,2,3 Handbol!!!

#màster #actualitat #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat