HGavà 20-8 Infantil femení


El partit disputat el passat diumenge al mati al camp del Gavà va tenir, sincerament, poca història. El Gavà, amb una forta defensa i rapids contraatacs, va desarbolar per complert a les noies de l'Infantil Femeni.

Les perdues de pilota constants, la poca confiança en els llançaments i el bloqueig en les propies accions tampoc van ajudar a que a la segona part puguessim donar una altra versió. Tot i les ganes i la voluntat de les noies en defensa tancada, no es va poder millorar en atac. Bon equip el Gavà, amb dos-tres jugadores de força nivell. El resultat final 20-8.

Diuen que de tota derrota s'aprén per intentar no cometre els mateixos errors a la següent ocasió. Estem segurs que el proxim partit el veurem diferent tots plegats. Donem confiança i anims a les noies que segur ens donaran força alegries.

Anim noies! Força Sant Llorenç!

#actualitat #infantilfemení #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat