top of page

HGavà 20-8 Infantil femení


El partit disputat el passat diumenge al mati al camp del Gavà va tenir, sincerament, poca història. El Gavà, amb una forta defensa i rapids contraatacs, va desarbolar per complert a les noies de l'Infantil Femeni.

Les perdues de pilota constants, la poca confiança en els llançaments i el bloqueig en les propies accions tampoc van ajudar a que a la segona part puguessim donar una altra versió. Tot i les ganes i la voluntat de les noies en defensa tancada, no es va poder millorar en atac. Bon equip el Gavà, amb dos-tres jugadores de força nivell. El resultat final 20-8.

Diuen que de tota derrota s'aprén per intentar no cometre els mateixos errors a la següent ocasió. Estem segurs que el proxim partit el veurem diferent tots plegats. Donem confiança i anims a les noies que segur ens donaran força alegries.

Anim noies! Força Sant Llorenç!

bottom of page