HGavà 18-18 Cadet femení


El partit d’aquest cap de setmana ha estat a Gavà. La primera part no ens ha anat bé. Les noies estaven molt nervioses i s’ha traduït en un joc imprecís, mancat d’idees, que ha generat moltes pèrdues de pilota. De manera que ens hem anat al descans amb un marcador de 12 a 6.

La cosa no pintava gaire bé a la segona part, doncs en un principi el nostre equip no donava signes de millora del joc, però les coses han canviat a partir del minut 8 on les nostres jugadores han fet una gran remuntada amb un parcial de 0 a 6. A partir d’aquí ha estat un partit de frec a frec que feia que ens poséssim 17 a 17 a tres minuts del final, però no hem tingut el punt de sort per a poder endur-nos la victòria, finalitzant el partit amb un apassionant 18-18.

Podem estar molt contents del resultat final en vista de com es plantejava el partit. Ara preparar-se pel proper partit, contra els eterns rivals de Sant Vicenç dels Horts a casa!

#actualitat #cadetfemení #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat