top of page

AE Fornells 26-26 Sènior A


El Sant Llorenç va anar a terres gironines a disputar el seu vuitè partit, un partit que a priori s’anunciava com un bon espectacle donat que s’enfrontaven els dos primers classificats del grup, tots dos només amb un partit perdut. No es va decebre a ningú i es van complir les expectatives d’aquells que esperaven un partit intens i molt disputat fins al final.

L’inici del partit va tenir domini santfeliuenc però sense consolidar el joc i sense que el marcador reflectís aquest domini. Els locals, amb un equip jove reforçat amb algun jugador molt experimentat en les seves files, feien en accions individuals, que el bon joc del Santllo no marqués diferències més importants fins la finalització de la primera part (13-14).

L’inici de la segona part feia preveure un desenllaç feliç pel nostre equip, una forta defensa i unes ràpides transicions defensa – atac ens permetien col•locar-nos cinc amunt en el marcador de sortida (13-18). Un 4-0 local ens va fer tornar a la realitat i a la mateixa dinàmica de la primera part. El Fornells es basava en accions individuals i al nostre equip queia una i un altre vegada en voler atacar pel mig i de no obrir els atacs per que fossin els extrems els que acabessin les jugades. En aquesta dinàmica, l’equip local va aconseguir posar-se per davant del marcador faltant 30’ per la finalització. Un temps mort del nostre entrenador per preparar l’atac va fer que amb el temps exhaurit, l’àrbitre marqués un penal molt clar al nostre favor que va servir finalment per que el millor jugador del Santllo ahir, el Marc Raventós, possés l’empat al marcador.

Just resultat pel joc desplegat pels dos equips però desigual pel que fa a les decisions arbitrals ja que mentre al Santllo el van sancionar amb 3 exclusions i 3 targetes grogues al llarg del partit, l’equip local va marxar només amb una targeta i l’exclusió amb el partit finalitzat que no va suposar cap avantatge pel nostre equip.

Un gran empat en un camp on pocs equips puntuaran aquesta temporada, i amb actuacions arbitrals dubtoses a les que ens hem d’acostumar si volem continuar estant al capdavant de la classificació.

La setmana vinent el Sant Llorenç s’enfrontarà amb un altre equip gironí, el Montgrí, però esperem que la nostra afició ompli les grades de l’Andrei Xepkin i ajudin al nostre equip, una vegada més, a aconseguir la victòria.

bottom of page