OAR Gràcia 35-28 Cadet A


Partit a priori molt complicat contra el líder de la categoria. Els jugadors del Sant Llorenç han començat el partit molt centrats. Tota la primera part ha estat molt igualada, amb el OAR-Gràcia aguantant per la efectivitat dels llençaments dels seus laterals des de la línia de 9 mts. El resultat a la primera part ha reflectit la igualtat que es veia a la pista: 16-17 guanyant Sant Llorenç.

A la segona part el Sant Llorenç ha acusat la manca de refresc i el desgast físic de la primera part (avui només hi havia 9 jugadors al camp) i l’OAR Gràcia ha aprofitat aquesta circustància per anar posant diferències al marcador fins els 7 gols d’avantatge que ha aconseguir cap al minut 15. A partir d’aquest moment s’ha mantingut la diferència fins al final del partit.

Bon partit dels nostres, especialment a la primera part. Esperem tenir aviat l’equip al complet i guanyar en competitivitat.

#actualitat #cadeta #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat