top of page

Cadet Femení 22-20 HEsplugues


Aquest cap de setmana hem jugat el nostre cinquè partit. Hem jugat contra l’Esplugues, equip que està en penúltima posició en la classificació.

Al començar la primera part, l’Esplugues es va avançar en el marcador però les nostres jugadores van agafar ràpidament les regnes del partit i es van posar amb un esperançador 10 a 6. Però allò que podia semblar un partit relativament fàcil es va tornar en un calvari per a nosaltres. Doncs un cúmul de desencisos van permetre a Esplugues remuntar en el marcador, per a acabar la primera part amb un preocupant 11 a 14.

Per sort, a la segona part les coses van tornar al seu lloc, doncs mica en mica les nostres jugadores van imposar el seu lloc i a 10 minuts del final estàvem empatats a 19.

Situacions semblants viscudes la temporada passada ens passaven factura i arribava el desànim, però enguany les coses són diferents, les nostres jugadores han crescut molt com equip i han sabut fer front a la situació i endur-se el partit amb un ajustat 22-20.

bottom of page