top of page

H RUBÍ 23-31 CH SANT LLORENÇ


6 de 6. Continua la bona ratxa del Primer Equip en aquest inici a la Segona Catalana, aquesta vegada aconseguint una victòria a la pista del H Rubí.

L’inici del partit no va ser massa encertat per al nostre sènior, ja que el Rubí aconseguia una gran eficàcia en atac a partir d’accions gairebé sempre iniciades per un dels seus jugadors més desequilibrants. D’aquesta manera, les rentes del Sant Llorenç eren mínimes en els primers compassos, però una vegada la defensa va començar a controlar les accions ofensives rivals, es van començar a recuperar pilotes en defensa i a córrer el contraatac. El millor estat físic i més ràpida circulació de pilota dels nostres homes va permetre, a partir de ràpides i continues transicions, desactivar al rival i distanciar-se en el marcador en els darrers minuts del primer període, arribant amb un clar 11 – 18 a l’electrònic.

A la represa, la diferència va augmentar fins als 8 gols, però llavors una baixada d’intensitat i una reacció local van permetre que el Rubí imposes el seu estil de joc, i mica en mica retallés diferències en el marcador. Així va ser fins que els locals es van col•locar a tant sol 4 gols a falta d’uns 5 minuts, quan el tècnic visitant Andrey Xepkin va haver de demanar temps mort. La reacció després del temps mort va ser immillorable, la defensa i porteria van tornar a ratllar al més alt nivell impedint el gol local, i unes ràpides transicions al contraatac i atacs posiciones bens jugats davant la pressió defensiva local, van permetre augmentar la diferència en el marcador fins als 8 gols finals (23 - 31).

Victòria important per a seguir en el punt més alt de la taula i continuar amb bones sensacions. El proper dissabte gran partit a casa a les 20h contra el H Sant Joan Despí “B”, esperem l’ajuda de tota l’afició al Pavelló Andrey Xepkin per a ajudar a aconseguir una nova victòria!!

bottom of page