SMA 21-16 Màster


Partit lliutat amb alguns alts i baixos contra un dels equips favorits del grup. S'ha començat fred on el marcador a registrar un 8 a 3 al minut 15. Em apretat i em arribat al descans amb un 10 a 8 a favors dels locals. La segona part em arribat a posar-nos i mantenir durant cuasi 10 minuts un 11 a 10. A partir del minut 15 el Sant Marti ha imposat la seva millor preparacio i han aprofitat les nostres errades en contraatacs i llençaments de 7 metres per posar el 21 a 16 final.

#actualitat #màster #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat