top of page

Sènior A 33-25 CJH Mataró B


Cinquena jornada de lliga per al Primer Equip del Club i cinquena victòria, mantenint d’aquesta manera el liderat i la imbatibilitat una setmana més.

Malgrat això, davant es presentava un equip amb unes grans credencials, ja que era l’immediat perseguidor a la classificació tant sols 2 punts per sota. El xoc va començar amb un ritme frenètic, on tots dos equips tenien gran efectivitat ofensiva però defensivament no acabaven de trobar la seva millor versió. Un atac molt dinàmic i amb una gran qualitat des dels extrems per part del Mataró complicava l’actuació més de l’habitual a la nostra defensa. Amb aquesta dinàmica, l’equip visitant prenia petites rentes en el marcador a l’inici del partit, però a partir d’anar ajustant la defensa i imposant el seu joc, el nostre Sènior “A” va anar controlant cada vegada més el partit a base de recuperar pilotes i realitzar ràpides transicions. Així, el Sant Llorenç canviava la dinàmica del partit enfront un jove equip mataroní que cada vegada tenia més dificultat per a anotar. D’aquesta manera s’aconseguia un mínim avantatge al descans (16 – 15).

A la represa el Sant Llorenç va continuar amb la mateixa dinàmica que amb la que va acabar el primer període. Mica en mica el marcador s’anava dilatant a favor de l’equip local i l’atac mataroní cada vegada tenia més problemes per tenir èxit en atac. D’aquesta forma es va arribar a tindre un final de partit força controlat, on es va aconseguir eixamplar la distància en el marcador fins al final 33 – 25.

La propera jornada el Primer Equip visitarà la complicada pista del H Rubí “A”, on s’intentarà allargar la bona ratxa una setmana més i mantindre les bones sensacions.

bottom of page