top of page

Cadet femení 23-13 CE Molins de rei


Aquesta setmana hem avançat la data del partit per motiu de la diada de Tots Sants i per petició del Molins de Rei. Així que l’hem jugat el dijous a les 8 del vespres.

La primera part ha estat molt igualada i així ho demostra el resultat de 9 a 8 en acabar-la. Ha estat una primera part de tempteig on els dos equips s’anaven agafant el puls. Amb una efectivitat per part de les nostres noies del 40% (9 gols per a 22 intents).

Però la segona part ha estat del tot diferent, les nostres jugadores no han baixat d’intensitat però el Molins de Rei ha patit la manca de jugadores doncs tenien un equip molt just (ens recordava a com estàvem nosaltres la temporada passada). Això ha fet que anéssim trobat forats en la defensa i marquéssim 12 gols més (amb una efectivitat del 80%).

Ha estat un partit controlat en tot moment i que no ens ha representat excessives dificultats. Cada dia les noies estan creixent més i acabarem sent un gran equip!

bottom of page