Màster 23-22 HBarceloneta


Primer partit del nou equip Master, amb nervis del debut i per les circumstancies la poca preparació de la competició. Partit competit, on al final de la primera part reflexaba un 9 a 10 favorable als visitants, habent conseguit eixugar un desaventatge de 5 gols que teniem sobre el minut 18. Segona part on es va guanyar intensitat defensiva i els jugadors s'anaven acoplant, conseguint la primera victoria per el 23 a 22 final.

#actualitat #màster #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat