CH Cornellà 24 - 25 Juvenil


Partit molt igualat durant la primera part, des d'un 2-0 inicial cap equip s'ha distanciat de més d'un gol, acabant amb 11-11 en els primers 30'. A la primera part hem començat amb una defensa més forta, molt recolzada des de la banqueta, i amb un atac més encertat que ens ha portat a un avantatge de fins a 4 gols. En el tram final un desconcert general ens ha fet perillar el resultat, i gràcies a unes bones aturades finals hem acabat guanyant d'un, 24-25. Bona estrena del nou entrenador.

#juvenil #actualitat #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat