top of page

Infantil A 31 - 4 CHSant Joan Despí C


Arribava la segona jornada de Primera Catalana, després del valuós i meritori empat de la setmana passada al camp del CH Sant Esteve Sesrovires, amb la intenció de mantindre la intensitat i lluita mostrades les últimes setmanes.

Des de l’inici, el nostre infantil va mostrar ser superior al rival, distanciant-se ràpidament en el marcador a base de rapides transicions i, sobretot, a partir d’un gran treball defensiu que feia que fins al minut 20 l’equip no encaixés cap gol, quan el marcador reflectia un contundent 8 – 0. La bona tònica defensiva, conjuntament amb una gran actuació de Marc a la porteria, salvant a l’equip quan el rival aconseguia superar el sistema defensiu, va ser el més destacat d’aquesta primera part; d’altra banda, algunes precipitacions i errors no forçats en l’atac posicional impedia tenir al mateix encert en la fase ofensiva. D’aquesta forma, a la finalització dels primers 25 minuts, el marcador reflectia un clar 12 – 2.

A la represa, fora de relaxar-se, els nostres nois van sortir decidits a mantindre l’actitud defensiva i millorar aquells aspectes ofensius que no havien acabat de sortir al primer temps. D’aquesta forma, el Sant Llorenç dilatava el marcador d’una forma més clara de la que ho havia fet a la primera part, arribant a un 24 – 3 en 15 minuts. Cal destacar que els nostres jugadors en cap moment es van relaxar i van abandonar el partit, sinó que van mantindre l’exigència i va suposar una gran oportunitat per a posar en pràctica allò treballat en els entrenaments. La bona tònica defensiva, una bona sortida el contraatac i ara sí unes accions en atac posicionat finalitzades de forma més clara van dur l’electrònic fins al 31 – 4 final, aconseguint així un parcial de 19 – 2 en el segon període.

La propera setmana l’Infantil “A” rebrà a la Cooperativa de Sant Boi “C”, en el que tornarà a ser una vegada més una bona oportunitat per seguir treballant i millorar setmana rere setmana.

bottom of page