H Martorell 6 - 14 Cadet femení


Aquesta setmana hem disputat el primer partit fora de casa. Hem jugat a Martorell, un partit que es plantejava lent si ens deixàvem portar per l’estil de joc de l’equip local. I així ha estat al llarg de la primera part. On les jugadores del Martorell han imposat un estil de joc lent i, junt amb la nostra manca d’encert a l’hora de llançar a porteria (26 llançaments per a 4 gols), s’ha traduït en un inusual 3 a 4 a la fi d’aquesta primera part.

La cosa ha estat diferent al llarg de la segona meitat, doncs les nostres jugadores han sabut trobar el seu ritme (amb un 50% d’encert) i a partir d’aquí el partit ha estat del tot diferent. Tan bé ho han fet, que només han deixat que ens marquessin tres gols més, i ens hem anat en el marcador per a un 6-14 en acabar el partit.

Aquesta és la primera victòria de la temporada i estigueu atents, perquè vindran moltes més!

#cadetfemení #actualitat #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat