top of page

H Martorell 6 - 14 Cadet femení


Aquesta setmana hem disputat el primer partit fora de casa. Hem jugat a Martorell, un partit que es plantejava lent si ens deixàvem portar per l’estil de joc de l’equip local. I així ha estat al llarg de la primera part. On les jugadores del Martorell han imposat un estil de joc lent i, junt amb la nostra manca d’encert a l’hora de llançar a porteria (26 llançaments per a 4 gols), s’ha traduït en un inusual 3 a 4 a la fi d’aquesta primera part.

La cosa ha estat diferent al llarg de la segona meitat, doncs les nostres jugadores han sabut trobar el seu ritme (amb un 50% d’encert) i a partir d’aquí el partit ha estat del tot diferent. Tan bé ho han fet, que només han deixat que ens marquessin tres gols més, i ens hem anat en el marcador per a un 6-14 en acabar el partit.

Aquesta és la primera victòria de la temporada i estigueu atents, perquè vindran moltes més!

bottom of page