top of page

Èxit de participació a les activitats de Nadal

🎄El passat dissabte el CH Sant Llorenç va organitzar un seguit d'activitats per viure el Nadal en el Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin.


☕La tarda va començar amb una xocolatada popular acompanyada per les porcions dels 18 pastissos presentats en el 1r Concurs de Pastissos del CHSL. El nivell i la varietat de pastissos va ser molt gran, però finalment el guanyador per votació popular va ser el presentat per Melisa Esteban & friends. El premi va ser un Val per un Tortell de Reis.


🍰Cal dir que prèvia aportació d'1 euro que es destinava a La Marató de TV3, es podia participar en el tast dels pastissos i en la votació popular per escollir el millor.


🎟️Finalment i una vegada havia acabat el partit del Sènior Vermell contra el CH Sant Esteve de Palautordera (32-26), vam celebrar el sorteig d'una magnífica panera. Extretes les boles del bombo, el número guanyador va ser el 013.


🙏🏼Volem agrair a tothom la seva col·laboració i el seu entusiasme perquè la jornada fos un èxit i estem segurs que vist el resultat d'enguany, la vinent encara serà molt millor!


🎅🏼MOLT BONES FESTES DE NADAL!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page