PATROCINADORS

horitzontal.png

Estem renovant les nostres col·laboracions, no et quedis a la banqueta i col·labora amb el Santllo!

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

PAVELLÓ ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N

SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat

St Vicenç 32-38 Cadet A


Els primers 5 minuts de la primera part han estat d’igualtat, amb gols a ambdues porteries. A partir d’aquest moment els de Sant Llorenç han dominat el partit amb cert comoditat però sense aconseguir posar massa diferència en el marcador. El parcial de la part lleugerament favorable als de Sant Feliu: 17-20.

La segona part ha seguit la tònica de la primera. El Sant Llorenç ha mantingut la diferència de gols i, després d’un inici de relativa igualtat, ha aconseguit incrementar l’avantatge fins als 6 gols que ha reflectit el marcador al final del partit. El parcial de la segona part semblant al de la primera: 15-18.

#actualitat #temporada201415 #cadeta

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png