LA NOSTRA HISTÒRIA

El Club d'Handbol Sant Llorenç es va fundar l'any 1975, sent el primer president el Sr. Salvany. Després han vingut uns altres com el Sr. Garcia, el Sr. Grau, el Sr. Muñoz, el Sr. Baños, el Sr. Sánchez, el Sr. Badet, el Sr. Carrión i el Sr. Hernández, qui actualment exerceix el càrrec.

Durant tota la seva existència, un fet a destacar en el Club, és el seu tarannà popular i obert a la ciutat, amb una clara vocació de iniciació i promoció de l'handbol.

Ara que s'acosta als seus quaranta anys d'existència, podem dir que han hagut moments bons i dolents, però el Club ha aconseguit mantenir-se gràcies a reinventar-se una i altra vegada. Durant un temps va ser el Club petit d'handbol del poble,després va arribar a ser l'únic equip d'handbol de la ciutat, i fins i tot durant molt de temps el Club va tenir diferents seccions esportives com, hoquei patins, voleibol, basquet o futbol sala.

Respecte al nivell de competició, després d'una tènue etapa, ara gaudeix d'un gran moment, amb equips en totes les categories i la recuperació de l'handbol femení, en la qual s'ha inaugurat el nou Pavelló d'Esports "Andrey Xepkin" i culminada amb l'ascens a Segona B de la categoria Sènior Masculí a la temporada 2010/2011.

Per concloure aquestes línies, el nostre agraïment i record per a totes aquelles persones que han fet possible el desenvolupament del Club, especialment als més veterans que sempre recordareu aquells entrenaments a les pistes descobertes, perquè sempre és bo recordar d'on venim, per saber on volem anar. Els joves feu del Club casa vostra i gaudiu d'un esport meravellós i dels vostres companys

Acabem amb un crit senzill, però que vol dir molt per nosaltres: "Un, dos, tres ... Sant Llorenç".

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

Escut CHSL.png