ESCOLA D'HANDBOL ANDREY XEPKIN

La pràctica d'activitats esportives de manera regular, aporta efectes positius per al desenvolupament de nens i adolescents, enfortint el sistema cardiovascular, augmentant massa muscular i la millora de l'estat físic.


L'handbol és un esport d'equip que afegeix altres beneficis molt importants per al progrés físic i psíquic dels més joves, fomentant l'autoestima, confiança, respecte, capacitat de concentració i la responsabilitat envers un mateix i amb els altres.


L'handbol és un potent motor per a la socialització i ofereix als més joves models positius de convivència i relacions socials.

L'escola "Andrey Xepkin", neix l’any 2009 amb el suport d’aquest esportista d’elit, amb el objectiu de facilitar que els nens i nenes integrin aquests valors, des de la base, mitjançant l’handbol que és un esport de fàcil aprenentatge i amb una rica diversitat d’habilitats motrius. Tot això lligat al fet que és un esport dinàmic, motivant i ple d’emocions.

 

Dirigida per Jaume Vidal, llicenciat en Educació Física, títol d'entrenador nacional i coordinador tècnic del Club d'Handbol Sant Llorenç, compta amb un staff d'àmplia experiència i jugadors amb molts anys al Club.

L’escola està destinada a tres nivells de aprenentatge, que engloben les categories de:

●Pre Benjamí

●Benjamí

●Aleví

 

 El Club d'Handbol Sant Llorenç posa:  "L'esport a les teves mans"

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

Escut CHSL.png