Vols col·laborar amb nosaltres?

Forma part de la història del Santllo

Cada any que passa el club handbol sant Llorenç creix, i creix gràcies a vosaltres, és per això que des del club us volem obrir una nova porta, una porta per a captar la història vivent, el present. Si t'agrada l'handbol, t'agrada la fotografia i o el periodisme, a partir d'ara pots col·laborar amb nosaltres.

Envia les teves fotos

Si el teu fill/a, nét/a, nebot/da, amic/ga juga al Sant Llorenç, teniu una càmera rèflex i aprofiteu per a immortalitzar aquests moments des d'ara també les podeu compartir amb tota l'altra família, la família del Santllo.

 

Com i on enviar-les?

Des d'ara si les voleu compartir, formar part de la història del Santllo i veure-les a chsantllorenc.com heu d'enviar les imatges al mail serveis.chsl@gmail.com, adjuntant la informació del partit (categoria, equips i data). Es recomana fer servir el portal web wetransfer.com per a enviar-les, ja que és gratuït i pots adjuntar fins a 2GB en fotos.*

Límit de rebuda

El límit de rebuda serà el diumenge d'aquell mateix cap de setmana a les 23h, si arriben més tard no podem assegurar que surtin publicades a les notícies i xarxes socials, tot i que si es publicaran a l'àlbum web del club.

Requisits tècnics

Per enviar fotos d'un partit heu d'enviar entre 5 i 20 imatges. Cada imatge ha de tenir una bona resolució (mínim 2000 x 1400 píxels) i bona mida (mínim de 800 KB i màxim de 2 MB per foto) i han d'estar fetes a peu de pista (no patiu per això, podeu baixar que normalment no tindreu problemes, tothom estarà encantat de veure com ajudeu a difondre el nostre esport).

Recomanem

Recomanem que les fotos tinguin l'horitzó paral·lel als marges superiors i inferiors, els jugadors surtin de cara, no d'esquena i que no estiguin desenfocades.

També podeu fer...

Si no t'agrada la fotografia o a part de la fotografia t'agrada el periodisme, també pots adjuntar una petita crònica del partit, explicant objectivament com ha anat el partit, qui l'ha jugat i el resultat final. Aquesta crònica també l'heu d'enviar a serveis.chsl@gmail.com

*l'enviament voluntari de les imatges a efectes de col·laboració en la difusió i comunicació del club suposa acceptar la lliure distribució de la mateixa a chsantllorenc.com i les xarxes socials oficials del club. El club signarà l'autoria de les fotos amb el nom de l'autor i del club, i l'autor/a cedeix implícitament els drets sobre la mateixa al departament de premsa del club sempre que sigui per a utilització de la imatge en els canals citats.

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

Escut CHSL.png